Ο ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δ. Σκάλκος στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιοχών της Ευρώπης

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιοχών της Ευρώπης. Στη συνεδρίαση, όπου συμμετείχε η Επίτροπος Μεταρρυθμίσεων και Συνοχής, κ. Ελίζα Φερέιρα, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος. Ο κ. Σκάλκος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες για την Πολιτική Συνοχής μετά το 2027 ώστε να αντικατοπτρίζονται και να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι ιδιαίτερες ανάγκες και δυνατότητες των ευρωπαϊκών περιφερειών.

περισσότερα …

Ο Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δ. Σκάλκος στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών για την Πολιτική Συνοχής

Στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών για την Πολιτική Συνοχής που πραγματοποιήθηκε στη Βελγική πόλη Mons την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, οι αντιπρόσωποι των κρατών μελών της Ε.Ε. συζήτησαν για το μέλλον της Πολιτικής Συνοχής μετά το 2027.
Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρης Σκάλκος, ο οποίος στην τοποθέτησή του ανέδειξε τις πάγιες θέσεις της χώρας μας για το μέλλον της Πολιτικής Συνοχής.

περισσότερα …

Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης
Μετάβαση στο περιεχόμενο